info@persimaximo.com
+

¿Necessites un persianer que de solució als seus persianes de cintes?

persianer Barcelona

Tel.627912273   persianero

 
Ets a la pàgina web apropiada amb servei i assessorament personalitzat a domicili reparar persianes de cinta corda i maneta a Barcelona o substituir la seva persiana.
 
Aquí a PersiMáximo li oferim un bon professional per a la instalaciión. reparació del seu persiana  domèstica i de comerç. Instal·lació de persiana domèstiques i comerç que siguin segures, amb garantia, ordre i neteja en la instal·lació
 
Quan es té un comerç o negoci s'aconsella instal·lar persianes metàl·liques ja que són les més segures i pràctiques; n'hi ha de dos tipus de materials d'alumini i metàl·liques ferro, sent les més econòmiques les de ferro però les més segures i cares són les d'alumini.
 
Les persianes en una casa a part d'aïllar de soroll i temperatura són decorativas.Si volem canviar les persianes de casa, xalet, pis etc Què ens cal saber a l'hora de triar una persiana?
 
¿Necessita substituir les persianes per altres persianes?
 
¿ Li interessa instal·lar persianes noves al seu pis?
 
Instal·lar o substituir persianes en un pis, una casa o un xalet, els operaris li garanteixen qualitat, eficiència i garantia.

Persianes Barcelona

Persianes Barcelona

 

QUÈ HEM DE SABER A L'HORA DE TRIAR UNA PERSIANA?

Els elements que componen una persiana com: la guia, les lames, el calaix i el recogedor.Son claus quan volem instlar noves persianes en casa.Por això cal saber algunes coses com:

Les lames són el teixit horitzontal que cobreix el cos de la persiana, i només es fabriquen en PVC i alumini.

Les lames de PVC són més barates les que més es fan servir són les de color ivori, blanques i gris.

les lames d'alumini són més resistents i aïlla millor de l'exterior i de tots els colors qunque les que més es fan servir són les de color gris, blanc i Maril.

La mida va anar d'acord a l'ample en mesures trobes les que vulguis, el normal són de fins a 2 mts i alguna cosa.

El pasacinta és el guia de la cinta per on ha de fer el seu recorregut des del recollidor cap amunt hi ha tot tipus d'ample de cinta i diferents colors.

El calaix o tambor s'instal·la a la part superior de la finestra, és on queda enrotllada les lames .Existeixen en dierentes colors.

El recollidor, trobem encastat i superfície aquest pot ser d'acer, de PVC o alumini

Quan un vol instal·lar una persiana al calaix, amb les lames i pasacientas han de ser de el mateix color perquè quedi estèticament bé.

Tècnic de persianes

tècnic de persianes

Tel.627912273   persianero

 

Actualizado 9/11/2020

chat persianas
De 8 a 21 horas de lunes a Sábado

Se reparan las persianas

o se sustituyen piezas 

Atención comercial tel.627912273 

Persimaximo  ofrece un técnico para la reparación a domicilio de persianas en todos los barrios y códigos postales  de Barcelona y pueblos de alrededor mencionados en la web.

El persianero se pondrá en contacto con usted para concretar la visita a domicilio.

Las imagenes son publicitarias los toldos , persianas , mosquiteras y accesorios que se instalan pueden tener variaciones con la de la foto.

Persianas Barcelona

Persianas Sants

Persianas Nou Barris

Persianas Las tres Torres